Harjakone

Harjakone on monitoimikone, joka harjaa, pesee ja imee hiekat pois tienpinnoilta.

Lakaisutekniikka on yritys, joka perustettiin vuonna 1986. Olemme toimineet alalla jo hurjat kolmekymmentä vuotta. Ylläpidämme ja pesemme katuja ja tienvarsia harjakoneella ja muilla tehokkailla koneillamme. Lisäksi panostamme työntekijöidemme ammattitaitoon. Meillä on käytössä monipuolinen työkone- ja työkaluarsenaali, mitkä on viilattu parhaaseen mahdolliseen iskuun. Katujen, tienvarsien, piha-alueiden ja pyöräteiden siisteys ja ylläpito ovat meidän ominta alaamme ja me hoidamme työt kunnolla ja ammattitaitoisesti.

Mitä katujen ylläpito- ja huoltotöitä teemme?

  • Harjaamme kadut ja kadunvarret puhtaiksi tehokkailla työkoneilla.
  • Imemme hiekoitushiekan pois kaduilta ja pyöräteiltä harjakoneen säiliöön.
  • Pesemme kadut harjakoneen painepesurilla puhtaaksi.
  • Auraamme kadut ja pyörätiet lumesta talvisin ja kuljetamme lumet pois.
  • Hiekoitamme kadut ja pyörätiet pyöräkuormaajakalustollamme.
  • Ennaltaehkäisemme katupölyn muodostumista.
     

Harjakone lakaisee helposti myös teollisuustilojen lattiat

Tehokas harjakone rajoittaa katupölyn määrää ja leviämistä

Katupöly on todettu useissa tutkimuksissa vaaralliseksi. Pienijakoista hiekkaa joutuu herkästi ihmisten hengitysteihin ja se aiheuttaa erilaisia oireita ja allergioita. Me otamme tutkimustulokset ja ihmisten terveyden vakavasti ja haluamme olla vaikuttamassa epäterveellisen katupölyn määrän vähentämiseen. Olemme useiden vuosien aikana pärjänneet hyvin monenlaisissa katupölyä mittaavissa tutkimuksissa. Haluamme jatkaa samaa rataa, mutta entistä tehokkaammin. Katupölyn ennaltaehkäisemiseksi pidämme kalustomme ajan tasalla ja koulutamme henkilökuntaamme.

Esimerkiksi käytössämme on harjakone, joka imee hienon hiekoitushiekan kevään kynnyksellä säiliöön. Lisäksi kone pesee vielä kadut painepesurilla ja lakaisee tienpinnan puhtaaksi. Näin kaduilta saadaan ylimääräinen hiekka turvallisesti poistettua ilman suurempia sankkoja katupölypilviä. Harjakoneita meillä on niin kuorma-autopohjaisia kuin pienempiäkin. Meillä harjakoneita riittää erilaisiin tarpeisiin ja tienpintoihin.

Harjakone on käytössä erityisesti keväisin ja pyöräkuormaajat talvisin

Vuodenajasta riippuen käytössämme on erilaisia koneita. Harjakone on käytössä keväisin, jolloin harjaamme ja pesemme kadut. Talvisin otamme esimerkiksi käyttöömme juuri uusitut pyöräkuormaajat. Tehokas harjakone on korvaamaton apu hienon hiekan imemisessä kadulta pois ja kadun kunnossapidon kannalta. Harjakoneella kadun peseminen onnistuu painepesurilla ja harjaaminen luonnollisesti harjakoneen tehokkailla harjoilla.

Uudenkarheat pyöräkuormaajamme ovat käytössä puolestaan joka talvi. Pyöräkuormaajat torjuvat talven liukkautta ja auraavat tehokkaasti lumet pois teiltä ja teidenvarsilta. Työleveys vaihtelee 2-3,8 metriin. Talvisin meillä on myös käytössämme muita erilaisia lumityökaluja, jotka helpottavat työn tekemistä.

Pyöräkuormaajan vuokraus »

Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta tulemme myös koko Uudellemaalle työn perässä. Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, huoltoyhtiöt, kaupungit, kunnat ja yksityiset asiakkaat. Panostamme erityisesti pitkäikäisiin asiakassuhteisiin ja asiakastyytyväisyyteen. Meitä käyttävät jopa samat asiakkaat kuin yrityksemme alkuaikoina. Meidät tunnetaan Uudellamaalla ja meillä on satoja asiakkaita vuodessa. Liity Sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja tule rohkeasti keskustelemaan aiheesta lisää. Me tiedämme mitä teemme ja teemme sen minkä lupaamme kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Lakaisutekniikka - Ota yhteyttä!