Harjakone

Tehokas harjakone on korvaamaton apu hienon hiekan imemisessä kadulta ja muussa vastaavassa kunnossapidossa. Harjakoneella kadun peseminen onnistuu painepesurilla ja harjaaminen luonnollisesti harjakoneen tehokkailla harjoilla.

Harjakoneen avulla kadut puhtaiksi keväisin

Meillä on käytössämme erilaisia koneita vuodenajasta riippuen. Keväisin käytämme harjakonetta, kun pesemme ja harjaamme kadut. Uudenkarheat pyöräkuormaajamme taas ovat käytössä puolestaan joka talvi. Pyöräkuormaajat torjuvat talven liukkautta ja auraavat lumet pois teiltä ja niiden varsilta tehokkaasti. Työleveys vaihtelee 2–3,8 metrin välillä. Talvisin meillä on myös käytössämme muita erilaisia lumityökaluja, jotka helpottavat töiden tekemistä.

Kysy lisää katujen puhdistuksesta, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä »

Tehokas harjakoneemme puhdistuskäytössä teollisuustilassa

Harjakone rajoittaa katupölyn leviämistä

Katupöly on todettu useissa tutkimuksissa vaaralliseksi. Pienijakoista hiekkaa joutuu herkästi ihmisten hengitysteihin ja se aiheuttaa erilaisia oireita ja allergioita. Me otamme tutkimustulokset ja ihmisten terveyden vakavasti ja haluamme olla vaikuttamassa epäterveellisen katupölyn määrän vähentämiseen.

Olemme pärjänneet hyvin useiden vuosien aikana monenlaisissa katupölyä mittaavissa tutkimuksissa. Haluamme jatkaa samaa rataa, mutta entistä tehokkaammin ja laadukkaammin. Katupölyn ennaltaehkäisemiseksi pidämme kalustomme ajan tasalla ja koulutamme henkilökuntaamme.

Mitä katujen ylläpito- ja huoltotöitä teemme?

  • Harjaamme kadut ja kadunvarret puhtaiksi tehokkailla harjakoneilla.
  • Imemme hiekoitushiekan pois kaduilta ja pyöräteiltä harjakoneen säiliöön.
  • Pesemme kadut harjakoneen painepesurilla puhtaaksi.
  • Auraamme kadut ja pyörätiet lumesta talvisin ja kuljetamme lumet pois.
  • Hiekoitamme kadut ja pyörätiet pyöräkuormaajakalustollamme.
  • Ennaltaehkäisemme katupölyn muodostumista.

Käytössämme on esimerkiksi harjakone, joka imee hienon hiekoitushiekan kevään kynnyksellä säiliöön. Lisäksi kone pesee vielä kadut painepesurilla ja lakaisee tienpinnan puhtaaksi. Näin kaduilta saadaan poistettua ylimääräinen hiekka turvallisesti ilman suurempia sankkoja katupölypilviä. Harjakoneita meillä on niin kuorma-autopohjaisia kuin pienempiäkin.

Lakaisutekniikka V. Leino on kokenut toimija

Lakaisutekniikka on yritys, joka perustettiin vuonna 1986. Olemme toimineet alalla jo hurjat kolmekymmentä vuotta. Ylläpidämme ja pesemme katuja sekä tienvarsia muun muassa harjakoneella. Lisäksi panostamme työntekijöidemme ammattitaitoon. Meillä on käytössä monipuolinen työkone- ja työkaluarsenaali, joka on viilattu parhaaseen mahdolliseen iskuun. Katujen, tienvarsien, piha-alueiden, sekä pyöräteiden siisteys ja ylläpito ovat meidän ominta alaamme. Me hoidamme puhdistustyöt kunnolla ja ammattitaitoisesti.

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta tulemme myös koko Uudellemaalle työn perässä. Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, huoltoyhtiöt, kaupungit, kunnat ja yksityiset asiakkaat. Panostamme erityisesti pitkäikäisiin asiakassuhteisiin ja asiakastyytyväisyyteen. Meitä käyttävät jopa samat asiakkaat kuin yrityksemme alkuaikoina. Meidät tunnetaan Uudellamaalla ja meillä on satoja asiakkaita vuodessa. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja tule rohkeasti keskustelemaan aiheesta lisää. Me tiedämme mitä teemme ja teemme sen minkä lupaamme kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!