Harjakone

Tehokas harjakone on korvaamaton apu hienon hiekan imemisessä kadulta pois ja kadun kunnossapidon kannalta. Harjakoneella kadun peseminen onnistuu painepesurilla ja harjaaminen luonnollisesti harjakoneen tehokkailla harjoilla.

Harjakone pesee kadut keväisin

Vuodenajasta riippuen käytössämme on erilaisia koneita. Harjakone on käytössä keväisin, jolloin harjaamme ja pesemme kadut. Uudenkarheat pyöräkuormaajamme ovat käytössä puolestaan joka talvi. Pyöräkuormaajat torjuvat talven liukkautta ja auraavat tehokkaasti lumet pois teiltä ja teidenvarsilta. Työleveys vaihtelee 2–3,8 metrin välillä. Talvisin meillä on myös käytössämme muita erilaisia lumityökaluja, jotka helpottavat töiden tekemistä. Kysy lisää katujen puhdistuksesta, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä »

Harjakone puhdistuskäytössä teollisuustilassa

Tehokas harjakone rajoittaa katupölyn määrää ja leviämistä

Katupöly on todettu useissa tutkimuksissa vaaralliseksi. Pienijakoista hiekkaa joutuu herkästi ihmisten hengitysteihin ja se aiheuttaa erilaisia oireita ja allergioita. Me otamme tutkimustulokset ja ihmisten terveyden vakavasti ja haluamme olla vaikuttamassa epäterveellisen katupölyn määrän vähentämiseen. Olemme pärjänneet hyvin useiden vuosien aikana monenlaisissa katupölyä mittaavissa tutkimuksissa. Haluamme jatkaa samaa rataa, mutta entistä tehokkaammin ja laadukkaammin. Katupölyn ennaltaehkäisemiseksi pidämme kalustomme ajan tasalla ja koulutamme henkilökuntaamme.

Mitä katujen ylläpito- ja huoltotöitä teemme?

  • Harjaamme kadut ja kadunvarret puhtaiksi tehokkailla harjakoneilla.
  • Imemme hiekoitushiekan pois kaduilta ja pyöräteiltä harjakoneen säiliöön.
  • Pesemme kadut harjakoneen painepesurilla puhtaaksi.
  • Auraamme kadut ja pyörätiet lumesta talvisin ja kuljetamme lumet pois.
  • Hiekoitamme kadut ja pyörätiet pyöräkuormaajakalustollamme.
  • Ennaltaehkäisemme katupölyn muodostumista.

Käytössämme on esimerkiksi harjakone, joka imee hienon hiekoitushiekan kevään kynnyksellä säiliöön. Lisäksi kone pesee vielä kadut painepesurilla ja lakaisee tienpinnan puhtaaksi. Näin kaduilta saadaan poistettua ylimääräinen hiekka turvallisesti ilman suurempia sankkoja katupölypilviä. Harjakoneita meillä on niin kuorma-autopohjaisia kuin pienempiäkin.

Lakaisutekniikka V. Leino on luotettava toimija

Lakaisutekniikka on yritys, joka perustettiin vuonna 1986. Olemme toimineet alalla jo hurjat kolmekymmentä vuotta. Ylläpidämme ja pesemme katuja sekä tienvarsia muun muassa harjakoneella. Lisäksi panostamme työntekijöidemme ammattitaitoon. Meillä on käytössä monipuolinen työkone- ja työkaluarsenaali, joka on viilattu parhaaseen mahdolliseen iskuun. Katujen, tienvarsien, piha-alueiden, sekä pyöräteiden siisteys ja ylläpito ovat meidän ominta alaamme. Me hoidamme puhdistustyöt kunnolla ja ammattitaitoisesti.

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta tulemme myös koko Uudellemaalle työn perässä. Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, huoltoyhtiöt, kaupungit, kunnat ja yksityiset asiakkaat. Panostamme erityisesti pitkäikäisiin asiakassuhteisiin ja asiakastyytyväisyyteen. Meitä käyttävät jopa samat asiakkaat kuin yrityksemme alkuaikoina. Meidät tunnetaan Uudellamaalla ja meillä on satoja asiakkaita vuodessa. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja tule rohkeasti keskustelemaan aiheesta lisää. Me tiedämme mitä teemme ja teemme sen minkä lupaamme kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Kysy lisää palveluistamme - Ota yhteyttä!