Katujen pesu

Ammattitaitoinen katujen pesu joustavalla aikataululla

Me Lakaisutekniikalla olemme katujen pesun ja ylläpidon kokeneita ammattilaisia. Kokemusta katujen pesusta ja ylläpidosta on kertynyt peräti kolmen vuosikymmenen ajalta. Erityisen paljon katujen pesuja teemme keväisin ja talvisin.

Haluamme panostaa erityisesti pitkäikäisiin asiakas- ja työsuhteisiin. Katujen pesu hoidetaan siis ammattitaitoisesti nykypäivää vastaavilla koneilla ja työkaluilla. Meidän kautta saat niin katujen pesu-, ylläpito-, lumi- ja huoltotyöt sekä ammattilaiset saman katon alta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lakaisutekniikka taistelee omalla toiminnallaan katupölyä vastaan

Lakaisutekniikka haluaa olla mukana ilmanlaadun parantamisessa ja katupölyn ennaltaehkäisyssä. Olemme pärjänneet hyvin katupölytutkimuksissa ja haluamme jatkaa samaan malliin helpottaaksemme tuhansien suomalaisten elämää. Olemme satsanneet erityisesti katupölyä vähentäviin tehokkaisiin työkoneisiin ja työkaluihin sekä valistaneet myös työntekijöitämme katupölyn vaaroihin ja ennaltaehkäisyyn. Katujen pesu voidaan nykyaikana hoitaa ilman suuria saastepilviä ja siitä vastaa Lakaisutekniikka omalla tinkimättömällä toiminnallaan.

Katujen pesu pitää kadut siistinä

Miksi katujen pesu kannattaa siirtää Lakaisutekniikalle?

  • Työkoneet ja työkalut – Satsaamme jatkuvasti nykyaikaiseen ja tehokkaaseen pyöräkuormaajakalustoon. Ajan tasalla olevalla kalustolla saadaan ihmeitä aikaiseksi pesutyössä, ylläpidossa ja lumitöissä.
  • Koulutettu ja motivoitunut henkilökunta – Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja panostamme vakituisiin työsuhteisiin. Näin takaamme, että työjälki pysyy erinomaisena ja asiakas on tyytyväinen.
  • Erittäin pitkä kokemus alalta – Lakaisutekniikka perustettiin vuonna 1986 ja siitä asti olemme työskennelleet teiden ylläpidon parissa. Meidän kauttamme kadut pestään taatusti osaavasti ja tarvittaessa nopeasti.
  • Katupölyn ennaltaehkäisy – Meille tärkeää on välittää ympäristöstä ja ihmisistä ympärillämme. Katupölyn ennaltaehkäisy parantaa ilmanlaatua ja ihmisen hyvinvointia.
  • Panostamme pitkiin asiakas- ja työsuhteisiin – Pidämme suuressa arvossa pitkiä asiakas- ja työsuhteita, joita meille on vuosikymmenten aikana syntynyt useita.

Katujen pesu alan parhaiden työntekijöiden toimesta, tasokkailla koneilla ja työkaluilla

Pätevien työntekijöiden rinnalla meillä on kattava arsenaali työkoneita ja työkaluja. Esimerkiksi käytössämme on lumityökaluja, harjalaatikoita ja uudenkarheita pyöräkuormaajia. Hyvien koneiden ja välineiden ansiosta mm. hiekka ja sepeli saadaan imettyä ja pestyä kaduilta enempää katupölyä muodostamatta. Ylläpitotoimina myös lakaisemme ja pesemme painepesurilla kadut puhtaiksi asiakkaan toiveiden mukaisesti. Katujen, tienvarsien ja pyöräteiden ylläpitotoimia jatketaan läpi vuoden, jotta taataan turvallinen liikkuminen liikenteessä ja sen ympäristössä.

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudenmaan alueella

Palvelemme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta sopimuksen mukaan tulemme myös muualle Uudellemaalle.

Toimintamme keskittyy pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle mutta teemme töitä myös projektiluontoisesti muualla Uudellamaalla. Meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita vuodessa ja pesu luonnistuu meiltä vuosikymmenten mittaisella tietämyksellä ja taidolla. Lakaisutekniikka tietää mitä tekee ja pesee sen minkä lupaa.

Lakaisutekniikka INFRA Oy - ota yhteyttä ja kysy lisää!