Katujen siivous ja ylläpitopalvelut Lakaisutekniikalta

Katujen siivous ja ylläpitopalvelut kolmenkymmenen vuoden kokemuksella Lakaisutekniikalta. Me siivoamme, pesemme, lakaisemme, huollamme, hiekoitamme ja ylläpidämme katuja ja niiden kuntoa. Lisäksi talvisin teemme myös lumityöt ja auraamme tiet puhtaiksi.

Katujen siivoaminen ja ylläpito ovat tärkeitä asioita tien kunnon ja sujuvan käytön kannalta. Meille katujen siivous ja huolto ovat intohimo. Panostamme täysillä kattavaan työjälkeen ja pitkäikäisiin asiakas- ja työsuhteisiin. Pätevien työntekijöiden lisäksi meiltä löytyvät tehokkaat työkoneet katujen siivoukseen, pesuun ja lakaisuun. Pitkä kokemus alalta on tehnyt meistä mestareita alalla.

Katupölyn vaarat otetaan huomioon katujen siivouksessa

Meille Lakaisutekniikassa on tärkeää pitää huolta niin työntekijöistä kuin muista tienkäyttäjistä. Panostamme epäterveellisen katupölyn minimointiin ja ennaltaehkäisyyn. Katupölyn vaaroista on vuosien mittaan puhuttu paljon Suomessa ja me otamme katupölyn vaarat vakavasti. Olemme satsanneet paitsi työntekijöiden ajankohtaiseen osaamiseen ja turvallisuuteen, mutta myös hyviin työkoneisiin ja välineisiin, jotka vähentävät katupölyn määrää huomattavasti. Katujen siivous sujuu meidän kauttamme siis siististi ja ympäristöä kunnioittaen. Haluamme omalla toiminnallamme olla mukana helpottamassa kadunkäyttäjien terveyttä ja lieventämässä katupölystä kärsivien allergiaoireita. Ei enää suuria ja sankkoja saastepilviä kadunvarsilla keväisin, vaan siistiä kadun puhdistusta ja pesua tehokkailla työkoneilla ja välineillä.

Katujen siivous talvisin asianmukaisella kalustolla

Miksi katujen siivous kannattaa tehdä säännöllisesti?

  • Tie pysyy kunnossa ja se kestää pidempiaikaista käyttöä.
  • Tienkäyttäjien on helpompi liikkua, kun katu on mm. siivottu, harjattu ja pesty.
  • Tie on turvallinen, kun tien kuntoa seurataan säännöllisesti.
  • Huonosta kunnosta johtuvat vaaratilanteet saadaan ennakoitua tai jopa kokonaan vältettyä.

Katujen siivous - Lakaisutekniikka tarjoaa työkoneet, työntekijät ja työvälineet saman katon alta

Me Lakaisutekniikassa sijoitamme nuukailematta työntekijöiden osaamiseen ja työkoneiden nykypäiväisiin laatuvaatimuksiin. Uusimme jatkuvasti pyöräkuormaajakalustoamme ja koulutamme työtekijöitä esimerkiksi katupölyn vaaroista. Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta ja osaavinta palvelua, mitä katujen siivous tai ylläpitoyritykset voivat tarjota Suomessa.

Uudenkarhea pyöräkuormaajalaitteisto, harjakoneet, harjalaatikot ja lumityökalut takaavat siistin lopputuloksen kaikilla Uudenmaan teillä ja kaduilla. Meiltä löytyy joka lähtöön pieniä, suuria, harjaavia ja peseviä harjakoneita. Koko monipuolinen työkone- ja työvälinearsenaali on tarkkaan viilattu toimimaan luotettavasti ja tehokkaasti erilaisilla tieosuuksilla. Meiltä voit myös vuokrata lakaisukoneen tai pyöräkuormaajan.

Katujen siivous luotettavasti koko Uudenmaan alueella Lakaisutekniikalta

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta tulemme sopimuksen mukaan myös koko Uudellemaalle. Meillä on vuodessa satoja tyytyväisiä asiakkaita. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi talo- ja huoltoyhtiöt, kaupungit, rakennusliikkeet ja yksityiset asiakkaat. Lämpimästi tervetuloa juttelemaan kanssamme lisää erilaisista katujen siivous-, ylläpito- ja huoltotöistä. Me tiedämme, kuinka kadut siivotaan kunnolla ja tehokkaasti.

Lakaisutekniikka INFRA Oy - ota yhteyttä ja kysy lisää!