Pyöräkuormaajan vuokraus

Pyöräkuormaajan vuokraus Lakaisutekniikalta pääasiassa pitkäaikaisiin vuokrakohteisiin. Pyöräkuormaajaa käytetään kuormaamisessa ja materiaalin siirrossa joko kauhalla tai trukkipiikeillä varustettuna. Vuokraaminen saattaa useasti olla edullisempaa kuin koneen omistaminen. Maksat koneesta käytön mukaan. Vuokraus ei myöskään sido suuria pääomia.

Ymmärrämme, että aika on rahaa. Meiltä saat pyöräkuormaajan huollon tai korjauksen ajaksi aina korvaavan koneen käyttöösi – vastaavaan palveluun eivät kaikki alan toimijat pysty. Asiakkaitamme ovat pääasiassa kaupungit, kunnat ja asfalttifirmat.

Pyöräkuormaajiemme kokoluokat ovat 8000-11000 kg.

Pyöräkuormaaja talvikäytössä siirtämässä lunta

Pyöräkuormaajan käyttökohteet

  • Kuormaaminen ja materiaalin siirto
  • Asfalttityömaan jyrsintälakaisut
  • Lumen auraukset ja siirrot
  • Keväinen hiekan nosto


Pyöräkuormaajat soveltuvat hyvin moninaisiin työtehtäviin. Pyöräkuormaaja on omiaan materiaalin siirroissa ja kuormaustehtävissä – kuormaaja voidaan varustaa kauhalla tai trukkipiikeillä. Pyöräkuormaajamme ovat käytössä myös asfalttityömailla. Ne ovat optimaalisen kokoisia muun muassa jyrsintälakaisuissa. Talvisin pyöräkuormaaja toimii lumikoneena alueauralla ja lumikauhalla varustettuna. Keväisin kuormaajaa käytetään muun muassa hiekan nostoon harjalaatikon kanssa.

Pyöräkuormaajan vuokraus pitää sisällään kaikki huollot ja korjaukset. Toimitamme huollon tai häiriötilanteen ajaksi tilalle vastaavan koneen. Näin työkatkoa ei synny ja resurssit ovat tehokkaassa käytössä.

Pyöräkuormaajan vuokraus

Vuokraamme pyöräkuormaajan aina sopimuksen mukaisesti. Pääasiassa vuokraamme koneita pitkäaikaiseen käyttöön, vuokra-aika vaihtelee normaalisti puolesta vuodesta useaan vuoteen. Vuokrahinta koostuu sopimusajasta, koneen koosta ja tarvittavista varusteista. Räätälöimme sopimukset aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden pohjalta.

Vuokraus on useasti edullisempaa kuin koneen omistaminen. Vuokraamme koneita tarpeen mukaan ja vain tarvittavaksi ajaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Pyöräkuormaajan vuokraus myös kuskin kanssa

Kun pyöräkuormaajan tarve on tilapäistä ja lyhytaikaista, voimme tulla suorittamaan urakan itse. Kun kuskia ei tarvitse hankkia erikseen, helpottaa se asiakkaan työtä ja poistaa yhden vaiheen prosessista. Kuski ja kone tulevat samassa paketissa – helppoa ja huoletonta. Tarvittaessa vuokraamme myös pelkkiä koneita lyhytaikaiseen käyttöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Me Lakaisutekniikka INFRAlla arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja olemme toiminnassamme erittäin ketteriä ja joustavia. Solmimme sopimukset ja teemme työt asiakkaisen toiveiden mukaisesti. Muokkaamme tarvittaessa omia toimintatapojamme palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja laadukkaasti.

Meiltä myös lakaisukoneen vuokraus »