Hiekan poisto

Hiekan poisto onnistuu Lakaisutekniikan koneilla ja työkaluilla vaivattomasti.

Olemme katujen siivouksen, ylläpidon, huollon ja hiekan poiston ammattilainen. Lakaisutekniikka on yritys, jolla on peräti kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta. Yritys perustettiin vuonna 1986. Meille tärkeää on työntekijöiden ja asiakkaiden tyytyväisyys. Panostamme erityisesti pitkiin asiakassuhteisiin. Esimerkiksi hiekan poisto katujen varsilta onnistuu pätevien työntekijöidemme otteella ja tehokkaiden työkoneiden avulla. Oli vuodenaika mikä tahansa: kadut vaativat ylläpitoa ja me huolehdimme siitä, että kadut pysyvät jatkuvasti puhtaina ja turvallisina käyttää.

Ota yhteyttä

Miksi hiekan poisto kaduilta kannattaa säännöllisin väliajoin?

• Hiekka kerääntyy äkkiä tielle ja tienvarsille kerroksiksi.
• Katupölyä alkaa levitä ympäristöön. Pienijakoinen hiekka kulkeutuu helposti hengitysteihin ja aiheuttaa oireita.
• Ylimääräinen hiekka kuluttaa tien pintaa ja tekee siitä huonokuntoisen.
Epäterveellinen katupöly saadaan hallintaan Lakaisutekniikan opeilla ja taidoilla.

Suomessa katupölyn haitoista on puhuttu paljon. Moni tielläliikkuja saa allergisia oireita nimenomaan hienojakoisesta katupölystä. Lakaisutekniikka ottaa katupölyn vaarat tosissaan ja panostaa katupölyn hallittuun hallintaan tiukasti. Meillä on työkoneita, jotka on suunniteltu ja viilattu ennaltaehkäisemään katupölyn ylenpalttista syntymistä ja leviämistä. Työkone imee hienoimmankin hiekan sisäänsä säiliöön ja ylläpitotoimena kone vielä pesää ja lakaisee tien siistiksi. Hiekan poisto onnistuu mm. kaduilta ja pyöräteiltä turvallisesti ja nopeasti sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Työkoneet, työvälineet ja työntekijät ovat Lakaisutekniikan salaisuus.

Se miksi olemme toimineet näin pitkään samalla alalla: johtunee siitä, että tarjoamme laadukasta asiakaspalvelua, työntekijämme ovat motivoituneita ja sijoitamme nykypäivän koneisiin ja välineisiin. Lisäksi olemme menestyneet monenlaisissa katupölytutkimuksissa. Katujen kunnossapito ja huolto ovat meille intohimo ja sitä haluamme jatkaa ainakin toiset kolmekymmentä vuotta. Meillä asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa ja jotkut ovat olleet asiakkainamme koko toimintaikämme. Hiekan poisto ja muut palvelumme takaavat asiakkaillemme monipuolisen ja osaavan palvelukokonaisuuden.

Hiekan poisto laadukkailla työvälineillä

Investoimme jatkuvasti uuteen pyöräkuormaajakoneistoon, jota käytämme erityisesti talvisin teiden auraamiseen. Pyöräkuormaajien lisäksi meillä on käytössä kattava arsenaali erilaisia harjakoneita. Harjakoneita on monessa eri koossa ja ne harjaavat sekä pesevät nopeasti kadut ja pyörätiet. Tämän päivän työkoneita ja välineitä käyttävät meidän kokeneet ammattilaiset, joita koulutamme jatkuvasti ja joiden työn mielekkyyteen panostamme. Jokainen asiakas ja työntekijä, on meille tärkeä ja ainutlaatuinen tapaus.

Tarjoamme hiekan poisto-  ja muut kadun ylläpitopalvelut koko Uudenmaan alueella kattavasti ja tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Lakaisutekniikka toimii pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Vantaa ja Espoo mutta tulemme mielellämme myös muualle Uudellemaalle sopimuksen mukaan. Asiakkaita meillä on laidasta laitaan niin yksityiset, rakennusliikkeet, huoltoyhtiöt, kunnat ja kaupungit. Toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustumaan erilaisiin katujen hiekan poisto ja kunnossapitopalveluihimme. Lakaisutekniikka takaa, että työjälki on ammattitaitoista ja kokenutta. Me teemme sen mitä osaamme parhaiten: pidämme kadut kunnossa vuodenajasta riippumatta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!