Kiinnostaako lakaisukoneen vuokraus?
Ota yhteyttä

Laadukas lakaisukone tehostaa toimintaa 

Meillä on käytössämme monenlaisia lakaisukoneita erilaisiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Keväällä lakaisu- tai harjakoneen avulla tehdään työtä muun muassa hiekan ja katupölyn poistamisen parissa.  

Teemme katujen puhdistuksia esimerkiksi taloyhtiöille, yrityksille, huoltoyhtiöille ja yksityisille asiakkaille Uudenmaan alueella. Kauttamme saat myös laadukkaat lakaisukoneet vuokralle. 

Harjakoneet eli lakaisukoneet 

  • Harjaamme kadut ja kadunvarret puhtaiksi tehokkailla harjakoneilla. 
  • Imemme hiekoitushiekan pois kaduilta ja pyöräteiltä lakaisukoneen säiliöön. 
  • Pesemme kadut harjakoneen painepesurilla puhtaaksi. 
  • Ennaltaehkäisemme katupölyn muodostumista. 

Käytössämme on esimerkiksi harjakone, joka imee hienon hiekoitushiekan kevään kynnyksellä säiliöön. Lisäksi kone pesee kadut painepesurilla ja lakaisee tienpinnan puhtaaksi. Näin kaduilta saadaan poistettua ylimääräinen hiekka turvallisesti ilman suurempia sankkoja katupölypilviä. Harjakoneita meillä on niin kuorma-autopohjaisia kuin pienempiäkin. 

Katupölyn ehkäisy  

Olemme menneinä vuosina onnistuneet hyvin katupölytutkimuksissa ja haluamme jatkaa samaan malliin. Tutkimusten mukaan katupöly on epäterveellistä. Pyrimme omalla toiminnallamme ehkäisemään turhan katupölyn syntymistä ja siksi olemmekin panostaneet hyviin koneisiin, työkaluihin ja pätevään henkilökuntaan. Tehokas lakaisukone on yksi ongelman vähentäjistä. 

Esimerkiksi keväällä lakaisukone imulakaisee tiet ja tienvarret mm. hiekoitussepelistä 2–5 kuution säiliöön. Ylläpitotoimina lakaisemme ja pesemme tienpinnat lakaisukoneessa olevalla painepesurilla. Katupölyn määrä vähenee selvästi, kun käytössä on nykyaikainen harjakone ja oikeat työkalut.   

Mikä tekee toiminnastamme tehokasta?  

Panostamme täydellä sydämellä pitkäaikaisiin asiakas- ja työsuhteisiin. Lakaisutekniikka on yksi alansa tähdistä ja meidän kauttamme saat takuuvarmasti osaavaa ja tehokasta palvelua omien tarpeidesi ehdoilla.  

Meillä on käytössä nykypäivää vastaavat lakaisukoneet ja muut työkalut. Harjakone imee tienpinnasta irtohiekan säiliöön ja vielä pesee, sekä harjaa tienpinnat puhtaiksi. Näin hiekka ei pääse leviämään laajalle alueelle. Kokeneiden ja asiantuntevien työntekijöidemme käsissä lakaisukone toimii oikein ja työ tehdään laadukkaasti ja korkealla motivaatiolla. 

Erinomaista ja nopeaa työnjälkeä 

Lakaisutekniikka tarjoaa asiakkaillensa parhainta mahdollista palvelua ja työjälkeä nykyaikaisten koneiden, työkalujen ja osaavan henkilökunnan muodossa. Meillä riittää lakaisukoneita ja työkaluja myös isoihin projekteihin.  

Kadut, kadunvarret, piha-alueet ja pyörätiet vaativat vuodenajasta riippumatta ylläpitoa. Me huolehdimme siitä, että kadut ovat kunnossa ja niillä on turvallista liikkua. Työt tehdään tarvittaessa nopealla aikataululla laadusta tinkimättä. 

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita 

Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla ja osa heistä käyttää palveluitamme vuodesta toiseen. Jotkut asiakkaistamme ovat jopa säilyneet yrityksen perustamisen ajoilta asti. Asiakkainamme ovat olleet niin rakennusliikkeet ja erilaiset huoltoyhtiöt kuin kaupungit ja yksityiset asiakkaatkin. Jokainen asiakas on meille tärkeä.  

Tervetuloa juttelemaan kanssamme lisää liittyen katujen ylläpitoon ja muihin palveluihimme. Meidän avullamme kadut ja tienvarret pysyvät taatusti siisteinä vuodenajasta riippumatta! 

Ota meihin yhteyttä! 

Lakaisutekniikka INFRA Oy hoitaa katujen puhdistustyöt tehokkaasti yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Yritys perustettiin vuonna 1986 ja olemme siitä asti työskennelleet intohimoisesti katujen siivouksen ja ylläpidon parissa. Meiltä löytyy nykyaikainen harjakone ja muut laitteet sekä pätevät työntekijät, jotka hoitavat ja huoltavat katuja sekä kadunvarsia. 

Meiltä myös lakaisukoneen ja pyöräkuormaajan vuokraus! 

Lakaisutekniikka INFRA Oy

Postiosoite:
PL 14
00501 Helsinki

Y-tunnus: 0590950-4

Tarjoamme EPT Ikonen Oy:n kautta myös puhdistus- ja huoltopalveluita pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää www.eptikonen.fi

Ota yhteyttä

jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080

whatsapp

Yhteydenottolomake

Käyntiosoite

Myrttitie 3
01300 Vantaa

Henkilökunnan extranet

 

Infra logo Puhtaamman ilman puolesta logo   Luotettava kumppani logo Rala logo

Copyright © 2024 Lakaisutekniikka Infra Oy
Soita 0400 700 080