Koneita pitkäaikaiseen käyttöön
Ota yhteyttä

Pyöräkuormaajan vuokraus

Pyöräkuormaajan vuokraus Lakaisutekniikalta pääasiassa pidempiaikaiseen vuokraukseen. Pyöräkuormaajaa käytetään kuormaamisessa ja materiaalin siirrossa joko kauhalla tai trukkipiikeillä varustettuna.  

Vuokraaminen saattaa useasti olla edullisempaa kuin koneen omistaminen. Maksat koneesta käytön mukaan. Vuokraus ei myöskään sido suuria pääomia. Asiakkaitamme ovat pääasiassa kaupungit, kunnat ja asfalttifirmat.

Pyöräkuormaajiemme kokoluokat ovat 8000-11000 kg. 

Pyöräkuormaajan käyttökohteet 

  • Kuormaaminen ja materiaalin siirto 
  • Asfalttityömaan jyrsintälakaisut 
  • Lumen auraukset ja siirrot 
  • Keväinen hiekan nosto 

Pyöräkuormaajan vuokraus on kannattavaa, sillä sitä voidaan käyttää moninaisiin tehtäviin. Pyöräkuormaaja on omiaan materiaalin siirroissa ja kuormaustehtävissä sekä asfalttityömailla. Ne ovat optimaalisen kokoisia muun muassa jyrsintälakaisuissa. Talvisin pyöräkuormaaja toimii lumikoneena alueauralla ja lumikauhalla varustettuna. Keväisin kuormaajaa käytetään muun muassa hiekan nostoon harjalaatikon kanssa. 

Myös huollot ja korjaukset 

Pyöräkuormaajan vuokraus pitää sisällään kaikki huollot ja korjaukset. Toimitamme huollon tai häiriötilanteen ajaksi tilalle vastaavan koneen. Näin työkatkoa ei synny ja resurssit ovat tehokkaassa käytössä. 

Pyöräkuormaajan vuokraus 

Pyöräkuormaajan vuokraus tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Pääasiassa vuokraamme koneita pitkäaikaiseen käyttöön, vuokra-aika vaihtelee normaalisti puolesta vuodesta useaan vuoteen. Vuokrahinta koostuu sopimusajasta, koneen koosta ja tarvittavista varusteista. Räätälöimme sopimukset aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden pohjalta. 

Tarvittaessa myös kuskin kanssa 

Kun pyöräkuormaajan tarve on tilapäistä ja lyhytaikaista, voimme tulla suorittamaan urakan itse. Kun kuskia ei tarvitse hankkia erikseen, helpottaa se asiakkaan työtä ja poistaa yhden vaiheen prosessista. Kuski ja kone tulevat samassa paketissa – helppoa ja huoletonta. Tarvittaessa meidän kauttamme onnistuu myös pelkkä pyöräkuormaajan vuokraus lyhytaikaiseen käyttöön. Kysy lisää! 

Ota yhteyttä 

Me Lakaisutekniikka INFRAlla arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja olemme toiminnassamme erittäin ketteriä ja joustavia. Solmimme sopimukset ja teemme työt asiakkaisen toiveiden mukaisesti. Muokkaamme tarvittaessa omia toimintatapojamme palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja laadukkaasti. Kysy lisää pyöräkuormaajan vuokrauksesta! 

Lakaisutekniikka INFRA Oy

Postiosoite:
PL 14
00501 Helsinki

Y-tunnus: 0590950-4

Tarjoamme EPT Ikonen Oy:n kautta myös puhdistus- ja huoltopalveluita pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää www.eptikonen.fi

Ota yhteyttä

jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080

whatsapp

Yhteydenottolomake

Käyntiosoite

Myrttitie 3
01300 Vantaa

Henkilökunnan extranet

 

Infra logo Puhtaamman ilman puolesta logo   Luotettava kumppani logo Rala logo

Copyright © 2024 Lakaisutekniikka Infra Oy
Soita 0400 700 080