Valitse kumppaniksi Lakaisutekniikka Infra
Ota yhteyttä

Imulakaisuauto

Imulakaisuauto puhdistaa katuja, pyöräteitä ja pihoja. Se imee kaduilta pois sinne kertyneen hiekan, sepelin, puiden lehdet ja muun roskan. Imulakaisuautolla voidaan myös harjata ja pestä puhdistettava pinta minimoiden samalla mahdolliset pölyhaitat. 

Me puhdistamme kadut laadukkaalla pesevällä lakaisuautolla. Palvemme niin kaupunkeja, taloyhtiöitä, yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Meiltä onnistuu myös koneiden vuokraus! 

Imulakaisutyökoneita on kahta tyyppiä 

 • Imulakaisuauto on kuorma-autoalustalle rakennettu työkone, jolla puhdistamme tehokkaasti isot pinnat ja tiet. 
 • Imulakaisukone on astetta pienempi työkone, joka puhdistaa kätevästi pienemmät ja sokkeloisemmat alueet. 

Imulakaisuauto lakaisee ja pesee 

Keväällä kadut, kadunvarret, pyörätiet ja pihat ovat täynnä hiekkaa ja sepeliä. Suoritamme puhdistuksen tehokkailla imulakaisuautoilla, jotka on varusteltu painepesurilla. Harjaamme ja imemme maahan kertyneen aineksen imulakaisuauton säiliöön ja samalla pesemme kadun pinnan katupölyn minimoimiseksi.  

Kesäisin imulakaisuauto on tärkeä väline katupölyn kuriin saamisessa. Vaikka katu näyttää puhtaalta, on siinä silti aina pölyä. Kalustollamme katujen, pyöräteiden ja pihojen pölyt saadaan puhdistettua, kunhan huolehditaan riittävän tiheästä huoltoaikataulusta. 

Joskus pelkkä kadun tai pihan lakaisu riittää. Esimerkiksi syksyisin maahan tippuneiden puiden lehtien lakaisu ja poisvienti on tärkeää, jotta ne eivät tuki sadevesiviemäreitä. Tällöin käytössä ovat pienemmät imulakaisuautot, jotka ovat ketterämpi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto.  

Rakennustyömaille ja niiden lähettyville saattaa usein kertyä irtomaa-ainesta. Tämä maa-aines saattaa olla haitaksi tai vaaraksi työkoneille ja ohikulkeville autoille, ja saattaa esim. rikkoa tuulilaseja. Imulakaisukone poistaa helposti ja kustannustehokkaasti turhan maa-aineksen rakennustyömailta. 

Liikennevahinkojen sattuessa imulakaisuauto auttaa. Me poistamme kadun pinnalta lasinsirut ja muut pienet kappaleet. Painepesulla poistamme kadulta myös öljy- ja polttoainelammikot. 

Imulakaisuauto on monipuolinen työväline 

 • Imulakaisuauto poistaa kaduilta ja pihoilta hiekan ja sepelin. 
 • Pesemme kadut painepesulla, jolla ehkäisemme pölyhaittoja. 
 • Lakaisemme ja poistamme kaduilta myös puiden lehdet ja muun roskan. 
 • Poistamme rakennustyömailta ja niiden lähettyviltä sinne kertyneen irtomaa-aineksen. 
 • Puhdistamme liikenneonnettomuuspaikat. 
 • Auraamme kalustollamme kadut ja pyörätiet lumesta ja kuljetamme lumet pois. 
 • Hiekoitamme kadut ja pyörätiet. 

Miksi imulakaisu? 

Katupölyn vaaroista on puhuttu Suomessa runsaasti menneinä vuosina. Me Lakaisutekniikassa olemme mukana estämässä epäterveellisen katupölyn leviämistä laajalle lähiympäristöön. Meillä on tehokkaat koneet, välineet ja ammattilaiset tekemässä tätä työtä täydellä sydämellä ja palolla. Haluamme vähentää tielläliikkujien altistumista katupölylle ja ennaltaehkäistä allergioiden syntymistä. Olemme vuosien varrella pärjänneet hyvin monenlaisissa katupölytutkimuksissa, mikä osoittaa sen, että olemme tosissamme. 

Katujen ja teiden imulakaisu kuuluu tärkeänä osana katujen siivoukseen ja ylläpitoon. Imulakaisun ansiosta hienokin hiekoitushiekka ja sepeli imetään nopeasti koneeseen estäen turhan katupölyn muodostumista. Imulakaisun jälkeen tiet vielä pestään painepesurilla ja harjataan ylläpitotoimina. Näin saadaan hallittua tehokkaasti katupölyn syntymistä ja sen leviämistä sankkana pilvenä tielläliikkujien niskaan. 

Miksi valita kumppaniksi Lakaisutekniikka Infra? 

 • Meillä on 30 vuoden kokemus katujen kunnossapidosta. 
 • Henkilökuntamme on osaavaa ja kokemukseltaan ylivertaista. 
 • Kalustomme on tehokasta, toimivaa ja monipuolista. 
 • Palvelumme on nopeaa ja joustavaa. 

Ota meihin yhteyttä! 

Me puhdistamme kadut ja pihat lumesta, pölystä ja hiekasta 30 vuoden kokemuksella. Olemme pääkaupunkiseudun ammattitaitoisin ja paras katujen kunnossapitoon erikoistunut yritys. Suoritamme katujen, pyöräteiden ja pihojen ympärivuotista kunnossapitoa kaupungeille, kunnille, rakennusliikkeille, huoltoyhtiöille ja yksityisille asiakkaille. 

Meiltä myös lakaisukoneen ja pyöräkuormaajan vuokraus. 

jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080

Lakaisutekniikka INFRA Oy

Postiosoite:
PL 14
00501 Helsinki

Y-tunnus: 0590950-4

Tarjoamme EPT Ikonen Oy:n kautta myös puhdistus- ja huoltopalveluita pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää www.eptikonen.fi

Ota yhteyttä

jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080

whatsapp

Yhteydenottolomake

Käyntiosoite

Myrttitie 3
01300 Vantaa

Henkilökunnan extranet

 

Infra logo Puhtaamman ilman puolesta logo   Luotettava kumppani logo Rala logo

Copyright © 2024 Lakaisutekniikka Infra Oy
Soita 0400 700 080