Katujen puhdistusta pääkaupunkiseudulla
Ota yhteyttä

Katujen puhdistus ja hiekan poisto  

Katujen puhdistus on tärkeää vuodenajasta riippumatta. Me Lakaisutekniikalla olemme katujen pesun ja ylläpidon kokeneita ammattilaisia. Meidän kauttamme saat katujen puhdistus-, pesu-, ylläpito-, lumi- ja huoltotyöt sekä hiekan ja katupölyn poiston.  

Toteutamme katujen siivousta pääkaupunkiseudulla, mutta tulemme myös muualle Uudenmaan alueelle tarvittaessa. Asiakkaitamme ovat muun muassa kaupungit, kunnat, yritykset, huoltoyhtiöt ja yksityiset asiakkaat. Mikäli etsit Uudenmaan alueelta kokenutta ja luotettavaa ammattilaista, ota meihin yhteyttä! 

Katujen puhdistus vuoden ympäri 

Keväisin tehdään hiekan poisto ja katujen pesu. Hiekoitushiekka ja sepeli imetään ylös kaduilta tehokkailla työkoneillamme, jonka jälkeen katuja ylläpidetään harjaamalla ja pesemällä. Näin hiekan ja katupölyn poisto onnistuu tehokkaasti. Toteutamme myös rakennustyömaiden siivouksia. 

Ylläpitotoimina myös lakaisemme ja pesemme painepesurilla kadut puhtaiksi asiakkaan toiveiden mukaisesti. Katujen, tienvarsien ja pyöräteiden ylläpitotoimia jatketaan läpi vuoden, jotta taataan turvallinen liikkuminen liikenteessä ja sen ympäristössä. Talvisin auraamme kadut lumesta ja hiekoitamme tiet sovitusti. 

Miksi katujen puhdistus kannattaa tilata Lakaisutekniikalta?  

Työkoneet ja työkalut: Satsaamme jatkuvasti nykyaikaiseen ja tehokkaaseen pyöräkuormaajakalustoon. Ajan tasalla olevalla kalustolla saadaan ihmeitä aikaiseksi katujen pesussa, ylläpidossa ja lumitöissä. 

Koulutettu ja motivoitunut henkilökunta: Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja panostamme vakituisiin työsuhteisiin. Näin takaamme, että työjälki pysyy erinomaisena ja asiakas on tyytyväinen. 

Pitkä kokemus alalta: Lakaisutekniikka perustettiin vuonna 1986 ja siitä asti olemme työskennelleet katujen siivouksen ja ylläpidon parissa. 

Katupölyn ennaltaehkäisy: Meille tärkeää on välittää ympäristöstä ja ihmisistä ympärillämme. Katupölyn ennaltaehkäisy parantaa ilmanlaatua ja ihmisen hyvinvointia. 

Pitkät asiakas- ja työsuhteet: Pidämme suuressa arvossa pitkiä asiakas- ja työsuhteita, joita meille on vuosikymmenten aikana syntynyt useita. 

Katujen pesu ja puhdistus oikeanlaisilla työkoneilla 

Meiltä löytyy pieniä ja suuria lakaisukoneita kaikenlaisiin katujen ja pyöräteiden puhdistustöihin. Lisäksi meillä on pyöräkuormaajakalustoa, harjalaatikoita ja lumityökaluja. Pyöräkuormaajamme ovat olleet kovassa käytössä varsinkin talvisin. Hyvien harjakoneiden ja koulutettujen ammattilaisten ansiosta olemme pärjänneet hyvin katupölytutkimuksissa ja siitä olemme erityisen ylpeitä.  

Me myös vuokraamme pyöräkuormaajia ja lakaisukoneita, ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Miksit tiet kannattaa pitää puhtaana? 

  • Katujen pesu ja siivous pitää tiet hyvässä kunnossa pitkään. 
  • Tienkäyttäjien on helpompi liikkua, kun katu on siivottu, harjattu ja pesty. 
  • Tie on turvallinen, kun tien kuntoa seurataan säännöllisesti. 
  • Hiekan ja katupölyn poisto pitää ilmanlaadun hyvänä. 
  • Kadun huonosta kunnosta johtuvat vaaratilanteet saadaan ennakoitua tai jopa kokonaan vältettyä. 

Hiekan ja katupölyn poisto 

Me otamme katupölyongelman hyvin vakavasti ja haluamme omalta osaltamme helpottaa erityisesti niiden henkilöiden elämää, jotka reagoivat hienojakoiseen katupölyyn herkästi. Katupölyn poisto suoritetaan uusilla, tehokkailla imulakaisuautoilla ja -koneilla, jotka ensin pesevät kadun pinnan ja imevät syntyneen liejun samalla säiliöön. Testaamme kalustoamme jatkuvasti ja olemme viime vuosina pärjänneet erittäin hyvin katupölyä mittaavissa tutkimuksissa. 

Hiekan poisto ja katujen siivous on tärkeää katupölyn hallinnan vuoksi, mutta myös kadun kunnon ylläpidon takia. Hiekka kertyy helposti ikäviksi kerroksiksi tielle ja sen varsille. Ylimääräinen hiekka kuluttaa tien pintaa ja heikentää sen kuntoa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää 

Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja osalle heistä olemme tehneet katujen siivousta ja ylläpitoa peräti yli kolmekymmentä vuotta. Lakaisutekniikka tietää, mitä tekee ja pesee sen, minkä lupaa. Mikäli etsit kokenutta, koulutettua ja laadukkaalla kalustolla varustettua ammattilaista pääkaupunkiseudun alueelta, ota meihin yhteyttä! 

jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080

Lakaisutekniikka INFRA Oy

Postiosoite:
PL 14
00501 Helsinki

Y-tunnus: 0590950-4

Tarjoamme EPT Ikonen Oy:n kautta myös puhdistus- ja huoltopalveluita pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää www.eptikonen.fi

Ota yhteyttä

jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080

whatsapp

Yhteydenottolomake

Käyntiosoite

Tikkurilantie 10
01380 Vantaa

Henkilökunnan extranet

 

Infra logo Puhtaamman ilman puolesta logo   Luotettava kumppani logo Rala logo

Copyright © 2024 Lakaisutekniikka Infra Oy
Soita 0400 700 080