Kalustoa kaikenkokoiseen tarpeeseen
Ota yhteyttä

Lakaisukoneen vuokraus

Lakaisukoneen vuokraus on tarkoitettu pääasiassa pitkäaikaisiin kohteisiin. Vuokraamme kalustoa kaupungeille ja kunnille sekä muille tunnetuille alueurakkatoimijoille. 

Meiltä löytyy kalustoa kaikenkokoiseen tarpeeseen – lakaisukoneidemme kokonaispainot vaihtelevat 4000 kg:n ja 27000 kg:n välillä. Kalusto sopii niin pihojen, jalkakäytävien, kevyen liikenteen väylien, katujen kuin teiden puhdistukseen. Lakaisu- eli harjakoneemme soveltuvat myös peseviin töihin.  

Lakaisukoneen ominaisuudet 

Lakaisukoneen pesuleveys on maksimissaan 3,7 m ja etenemä 2-3 km tunnissa. Pesuautoissa on käsipesuletkut. Lisäksi osassa imuautoista on myös takaimuri, joka mahdollistaa esimerkiksi sadevesikaivojen tyhjennyksen. Suurimman harjakoneemme kokonaispaino on 27000 kg ja se on varustettu erittäin isoilla säiliöillä, jotta säiliön täyttö- tai tyhjennysväli on maksimaalinen. 

Korvaava kone huollon ajaksi 

Kun vuokraamasi harjakone on huollossa tai korjattavana, voimme toimittaa tilalle korvaavan laitteen. Näin työt jatkuvat keskeytyksettä ja resurssit ovat tehokkaassa käytössä ilman katkoja. Lakaisukoneen leasing-sopimuksissa tai alan muilla toimijoilla ei välttämättä ole mahdollisuutta korvaavaan laitteeseen, kalustomäärä on yksinkertaisesti liian pieni. Lakaisutekniikka INFRAn kautta lakaisukoneen vuokraus sisältää aina korvaavan koneen. 

Miksi harjakoneen vuokraus on kannattavaa? 

Harjakoneen vuokraus Lakaisutekniikka INFRAlta on helppo ja huoleton valinta. Saat lakaisukoneen lisäksi kaikki huolto- ja korjauspalvelut. Työt ja ongelmat kasaantuvat yleensä keväällä, kun katujen puhdistus on kiivaimmillaan – vuokraus sisältää myös aina korvaavan koneen huollon tai korjauksen ajaksi. 

Suomen oloissa lakaisukausi kestää normaalisti noin 8 kk. Jos ostat koneen, seisoo se varastossa 4 kk vuodesta. Harjakoneen vuokraus ei sido suuria pääomia ja koneesta veloitetaan käytön mukaan. 

Lakaisukoneen vuokraus ja vuokrahinta 

Lakaisukoneen vuokrauksesta sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Sopimukseen ja vuokrahintaan vaikuttavat muun muassa vuokra-aika ja koneen koko. Jokainen sopimus räätälöidään yksilöllisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kun lakaisukoneen tarve on lyhytaikainen, voimme myös tulla urakoimaan kuskin kera. 

Erikoisosaamista pesevistä harjakoneista 

Meiltä löytyy ainutlaatuista kokemusta lakaisu- eli harjakoneista ja erikoisosaamista pesevistä koneista. Yrityksemme on alan kotimainen edelläkävijä. Hankimme Suomen ensimmäisen pesevän lakaisuauton ja yrityksemme entinen omistaja on ollut mukana lakaisukoneen kehittämisprosessissa Keski-Euroopan tehtaalla. 

Euroopan keliolosuhteet ovat hyvin erilaiset pohjoiseen ilmanalaamme verrattuna. Esimerkiksi hiekoitus ja siitä aiheutuva hiekannosto ovat meidän keliolosuhteissamme hyvin tyypillisiä toimenpiteitä. Muualla Euroopassa niiden merkitys on paljon vähäisempi. Nämä vaikuttavat myös lakaisukoneen ominaisuuksiin – koneemme onkin kehitetty varta vasten Suomen oloihin. 

Ota  yhteyttä

jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080

Lakaisutekniikka INFRA Oy

Postiosoite:
PL 14
00501 Helsinki

Y-tunnus: 0590950-4

Tarjoamme EPT Ikonen Oy:n kautta myös puhdistus- ja huoltopalveluita pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää www.eptikonen.fi

Ota yhteyttä

jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080

whatsapp

Yhteydenottolomake

Käyntiosoite

Myrttitie 3
01300 Vantaa

Henkilökunnan extranet

 

Infra logo Puhtaamman ilman puolesta logo   Luotettava kumppani logo Rala logo

Copyright © 2024 Lakaisutekniikka Infra Oy
Soita 0400 700 080