Imulakaisu


Lakaisutekniikan nykyaikaisella laitteistolla tiepintojen imulakaisu onnistuu nopeasti ja vaivatta.

Lakaisutekniikka perustettiin jo vuonna 1986 ja siitä asti olemme olleet mukana katujen monenlaisissa ylläpito- ja huoltotöissä. Siivoamme, puhdistamme, imulakaisemme kadut ja kadunvarret kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Meille tärkeitä arvoja ovat asiakkaiden sekä henkilöstömme täysityytyväisyys ja laadukas asiantunteva palvelu. Lakaisutekniikka tarjoaa monipuolisen kaluston ja työvälineet katujen kunnon ylläpitoon ja huoltoon. Tarjoamme siis imulakaisu- ja muut katujen ylläpitopalvelut teräksisellä ammattiosaamisella.

Katujen imulakaisu vähentää katupölyn määrää ja sen leviämistä

Katupölyn vaaroista on puhuttu Suomessa runsaasti menneinä vuosina. Me Lakaisutekniikassa olemme mukana estämässä epäterveellisen katupölyn leviämistä laajalle lähiympäristöön. Meillä on tehokkaat koneet, välineet ja ammattilaiset tekemässä tätä työtä täydellä sydämellä ja palolla. Haluamme vähentää tielläliikkujien altistumista katupölylle ja ennaltaehkäistä allergioiden syntymistä. Olemme vuosien varrella pärjänneet hyvin monenlaisissa katupölytutkimuksissa, mikä osoittaa sen, että olemme tosissamme.

Katujen ja teiden imulakaisu kuuluu tärkeänä osana katujen siivoukseen ja ylläpitoon. Imulakaisun ansiosta hienokin hiekoitushiekka ja sepeli imetään nopeasti koneeseen estäen turhan katupölyn muodostumista. Imulakaisun jälkeen tiet vielä pestään painepesurilla ja harjataan ylläpitotoimina. Näin saadaan hallittua tehokkaasti katupölyn syntymistä ja sen leviämistä sankkana pilvenä tielläliikkujien niskaan.

Imulakaisu - Mitä muuta katujen kunnossapito- ja ylläpitopalveluihin kuuluu?

• Nykypäivän koneet ja tekniikka – Meillä on käytössämme nykypäivän koneet: pyöräkuormaajia, harjakoneita ja lumityökaluja ym.
• Imulakaisu – Lakaisemme hienon hiekan ja sepelin suoraan koneen säiliöön. Näin hiekka ei kulkeudu sankkana pilvenä lähiympäristöön.
• Katujen peseminen ja lakaisu – Kadut pestään työkoneessa olevalla painepesurilla ja tiet harjataan tarvittaessa useamman kerran.
• Motivoituneet ja kokeneet työntekijät – Työntekijämme tietävät mitä tekevät ja lisäksi he viilaavat työkoneet toimimaan tien kunnon ja työtehtävän mukaan.
• Huoltotoimenpiteet – Huollamme ja siivoamme tarvittaessa kadut, kadunvarret, piha-alueet ja pyörätiet.

Imulakaisu suoritetaan nykyajan koneilla ja kokeneiden työntekijöidemme tekemänä.

Meillä on tapana arvostaa pitkäikäisiä asiakas- ja työsuhteita. Näin asiakas tietää mitä saa ja me vastaamme täysin työn laadusta. Olemme vuosien mittaan sijoittaneet säännöllisesti uusiin työkoneisiin ja työvälineisiin. Tänäkin vuonna olemme investoineet kahteen uuteen pyöräkuormaajaan, joilla talvisin ylläpitotyöt sujuvat moitteettomasti. Uudenkarheiden pyöräkuormaajien lisäksi meiltä löytyy monenkokoisia harjakoneita, harjalaatikoita ja erilaisia lumityötyökaluja – imulakaisu.

Lakaisutekniikka hoitaa katujen ylläpito- ja kunnossapitotyöt koko Uudenmaan alueella.

Teemme katujen siivous-, ylläpito-, lumi- ja hiekoitustyöt koko Uudenmaan alueella. Pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta tulemme pyynnöstä myös muualle Uudellemaalle. Liity Sinäkin tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon valitsemalla meidät katujen ylläpito ja huoltotehtäviin. Esimerkiksi kaupungit, huoltoyhtiöt, rakennusliikkeet ja yksityiset asiakkaat ovat valinneet juuri meidät. Vankka ammattitaitomme takaa asiantuntevan ja osaavan palvelun esimerkiksi katujen imulakaisu ja siivoustöissä.

Imulakaisu - Ota yhteyttä ja kysy lisää.