Katujen puhdistus


Katujen puhdistus on tärkeää vuodenajasta riippumatta.

Lakaisutekniikka perustettiin vuonna 1986 ja meillä on noin kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta. Katuja puhdistetaan ympäri vuoden. Teemme katujen puhdistukset ja muut ylläpitopalvelut ammattimaisesti oman väen pitkällä kokemuksella. Panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta ja osaavinta palvelua. Katujen puhdistus hoidetaan siis ammattitaitoisesti hyvillä työkoneilla ja työkaluilla.

Huono ilmanlaatu ja katupöly aiheuttavat useille ihmisille oireita ja allergioita.

Maailmalla on paljon puhuttu huonosta ilmanlaadusta ja katupölyn vaaroista. Meillä Suomessa ilmanlaatu on vielä kohtuullisen hyvissä kantimissa verrattuna muuhun maailmaan. Ilmanlaatua kuitenkin heikentävät liikennepäästöt ja katupöly. Me Lakaisutekniikassa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota katupölyn syntymiseen ja sen estämiseen. Katuja puhdistettaessa syntyy väistämättä katupölyä, mutta hyvillä laitteilla ja työntekijöillä katupölyn määrä pysyy hallinnassa. Haluamme tietoisesti olla helpottamassa niiden ihmisten elämää, jotka reagoivat herkästi katupölyyn, kuten astmaatikot.

Miksi katujen puhdistus kannattaa tilata Lakaisutekniikalta

• Meillä on vuosikymmenten mittainen kokemus alalta.
• Nykypäivää vastaavat tehokkaat työkoneet ja työkalut.
• Olemme sijoittuneet erinomaisesti monenlaisissa katupölytutkimuksissa.
• Kaikilla työntekijöillämme on kiven kova ammattitaito.
• Luotamme aina oman väen osaamiseen.

Katujen puhdistus käden käänteessä Lakaisutekniikan suorittamana.

Me olemme erikoistuneet vuosikymmenten saatossa katujen puhdistukseen ja niiden ylläpitoon. Keväisin puhdistamme ja imulakaisemme kadun hiekasta ja sepelistä. Katujen puhdistus vie oman aikansa mutta me teemme sen laadukkaasti ja nopeasti asiakkaan aikataulujen mukaisesti. Talvisin auraamme kadut lumesta ja hiekoitamme tiet. Puhdistus ei lopu kesällä tai syksyllä, vaan jatkuu ympäri vuoden erilaisilla ylläpitotehtävillä.

Keväisin hiekoitushiekka ja sepeli imetään ylös kaduilta tehokkailla työkoneillamme, jonka jälkeen katuja ylläpidetään harjaamalla ja pesemällä. Näin hiekka saadaan kaduilta pois ja katupöly hallintaan. Ei siis enää sankkoja katupölypilviä vaan hallittua kadun puhdistusta Lakaisutekniikan suorittamana.

Puhdistamme kadut oikeanlaisilla työkoneilla ja välineillä.

Olemme satsanneet nykypäivää vastaaviin työkoneisiin ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Meiltä löytyy mm. pieniä ja suuria lakaisukoneita kaikenlaisiin katujen ja pyöräteiden puhdistustöihin. Lisäksi meillä on pyöräkuormaajakalustoa, harjalaatikoita ja lumityökaluja. Pyöräkuormaajamme ovat olleet kovassa käytössä varsinkin talvisin. Hyvien harjakoneiden ja ammattilaisten ansiosta olemme pärjänneet hyvin katupölytutkimuksissa ja siitä olemme erityisen ylpeitä. Me myös vuokraamme pyöräkuormaajia ja lakaisukoneita, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katujen puhdistus tarvittaessa koko Uudellamaalla

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta tulemme myös muualle Uudellemaalle. Meitä käyttävät mm. kaupungit, kunnat, yritykset, huoltoyhtiöt ja yksityiset asiakkaat. Meillä on siis tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja osalle heistä olemme tehneet puhdistustöitä ym. peräti yli kolmekymmentä vuotta. Liity Sinäkin tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja olet taatusti tyytyväinen. Lue lisää puhdistuspalveluistamme sivulta: www.puhdistuspalvelut.fi/.

Lakaisutekniikka INFRA Oy - ota yhteyttä ja kysy lisää.