Katupölyn poisto

Katupölyn poisto kannattaa suorittaa säännöllisin väliajoin ja huolella. Katupöly voi aiheuttaa monenlaisia haittoja ihmisen terveydelle. Jätä siis katupölyn poisto kokeneen ammattilaisen tehtäväksi!

Meillä on käytössä alan parhaat imulakaisuautot ja -koneet, joilla puhdistamme kadut hiekasta ja samalla pesemme pinnan, jolloin katupölyn määrä vähenee huomattavasti.

Ota yhteyttä
jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080

Mitä katupöly on?

Katupöly on erittäin hienojakoista hiekkaa, joka nimensä mukaisesti pöllyää ja kulkeutuu ilman mukana ihmisen hengitysteihin. Katupöly on haitallista ja jopa vaarallista ihmisen terveydelle. Katupöly voi aiheuttaa monia oireita, allergioita ja sen on todettu olevan osasyynä jopa hengityselinsairauksiin.

Katupöly on vakava ongelma, joka vaatii jatkuvaa työtä

Me otamme katupölyongelman hyvin vakavasti ja haluamme osaltamme tehdä kaiken ongelman vähentämiseksi. Katupölyn poisto suoritetaan uusilla, tehokkailla imulakaisuautoilla ja -koneilla, jotka ensin pesevät kadun pinnan ja imevät syntyneen liejun samalla säiliöön. Testaamme kalustoamme jatkuvasti ja olemme viime vuosina pärjänneet erittäin hyvin katupölyä mittaavissa tutkimuksissa.

Katupölyn poisto on jatkuvaa työtä. Yksi tai kaksi kertaa ei riitä, vaan teemme töitä katupölyn kuriin saamiseksi aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Ota yhteyttä
jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080

Katupölyn poisto liikkeen pihalta

Katupölyn poisto on lähes ympärivuotista hommaa

Talven jälkeen teille, kaduille, kevyenliikenteen väylille ja piha-alueille on kertynyt suuria määrin hiekoitushiekkaa ja sepeliä, jotka saavat aikaan sankkaa katupölyä. Keväällä poistamme kaduilta hiekoitushiekan ja muun irtonaisen maa-aineksen, pesemme kadut painepesurilla ja imemme syntyneen liejun imulakaisuauton säiliöön. Meiltä löytyy sopivaa kalustoa niin suurille kaduille ja kevyenliikenteen väylille kuin pienemmille piha-alueille ja kävelyteille.

Kevään ja kesän aikana kadut ja muut väylät vaativat säännöllistä ylläpitopuhdistusta. Vaikka katu näyttää kesäisin yleensä puhtaalta, ei se sitä todellisuudessa ole. Liikenne ja muu toiminta synnyttää jatkuvasti uutta katupölyä. Katupölyn poisto on syytä suorittaa hyvällä, siihen suunnitellulla kalustolla, jotta se on mahdollisimman tehokasta.

Mitä kaikkia katujen kunnossapitotöitä me teemme?

 • Puhdistamme kadut, kadunvierustat, kevyenliikenteen väylät ja piha-alueet puhtaiksi hiekasta ja sepelistä.
 • Katupölyn poisto - pesemme kadut painepesurilla puhtaaksi ja imemme syntyneen liejun lakaisuautomme säiliöön.
 • Talvisin auraamme lumen kaduilta ja kevyenliikenteen väyliltä ja kuljetamme lumet pois.
 • Hiekoitamme kadut ja pyörätiet.
 • Syksyisin puhdistamme kadut ja muut alueet lehdistä.
 • Poistamme rakennustyömailta ja niiden lähettyviltä sinne kertyneen irtonaisen maa-aineksen.
 • Siivoamme liikenneonnettomuuspaikalta lasinsirut ja muut pienet kappaleet sekä pesemme ja imemme polttoaine- ja öljylammikot pois.

Miksi tilata katupölyn poisto meiltä?

 • Meillä on alalta 30 vuoden kokemus ja ammattitaito.
 • Kalustomme on tehokasta ja monipuolista.
 • Panostamme työn laatuun.
 • Asiakkaamme ovat pitkäaikaisia ja tyytyväisiä.
 • Palvelumme on joustavaa ja nopeaa.


Suoritamme katupölyn poistoa ja muita kunnossapitotöitä mm. kaupungeille, kunnille, rakennusliikkeille ja huoltoyhtiöille.

Ota yhteyttä
jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080