Lakaisukone

Lakaisukone hoitaa katujen puhdistustyöt tehokkaasti.

Lakaisutekniikka hoitaa kadut, pyörätiet, piha-alueet ja jalkakäytävät kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Yritys perustettiin vuonna 1986 ja olemme siitä asti työskennelleet intohimoisesti katujen siivousten ja ylläpidon parissa. Meiltä löytyy nykyaikainen lakaisukone ja muut laitteet sekä pätevät työntekijät, jotka hoitavat ja huoltavat katuja sekä kadunvarsia. Panostamme täydellä sydämellä pitkäaikaisiin asiakas- ja työsuhteisiin. Lakaisutekniikka on yksi alansa tähdistä ja meidän kauttamme saat takuuvarmasti osaavaa ja tehokasta palvelua omien tarpeidesi ehdoilla.

Nykyaikainen lakaisukone saa katupölyn kontrolloidusti hallintaan

Olemme menneinä vuosina onnistuneet hyvin katupölytutkimuksissa ja haluamme jatkaa samaan malliin. Katupölytutkimuksia on tehty paljon ja katupöly on nykypäiväisen tiedon perusteella epäterveellistä. Pyrimme omalla toiminnallamme ehkäisemään turhan katupölyn syntymistä ja siksi olemmekin panostaneet hyviin koneisiin, työkaluihin ja pätevään henkilökuntaan. Tehokas lakaisukone on yksi ongelman vähentäjistä.

Esimerkiksi keväällä lakaisukone imulakaisee tiet ja tienvarret mm. hiekoitussepelistä 2–5 kuution säiliöön. Ylläpitotoimina vielä lakaisemme ja pesemme tienpinnat lakaisukoneessa olevalla painepesurilla. Katupölyn määrä vähenee selvästi, kun käytössä on nykyaikainen lakaisukone ja oikeat työkalut. Meillä on tarjota monenlaisia lakaisukoneita erilaisiin tarpeisiin ja kauttamme saat myös laadukkaat lakaisukoneet vuokralle.

Mikä tekee toiminnasta tehokasta?

Oikeat laitteet ja koneet – Meillä on käytössä nykypäivää vastaavat lakaisukoneet ja muut työkalut. Kone imee tienpinnasta irtohiekan säiliöön ja vielä pesee, sekä harjaa tienpinnat puhtaiksi. Näin hiekka ei pääse leviämään laajalle alueelle.
Työntekijät – Kokeneet työntekijämme ovat alansa asiantuntijoita. He viilaavat koneet toimimaan oikein, sekä tekevät työtä motivoituneesti ja työinnolla.
Välittävä asenne​ – Haluamme olla mukana vähentämässä epäterveellisen katupölyn leviämistä ja toimimme sen mukaisesti.

Erinomaista ja nopeaa työjälkeä

Lakaisutekniikalla on tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua ja työjälkeä nykyaikaisten koneiden, työkalujen ja osaavan henkilökunnan muodossa. Meillä riittää koneita ja työkaluja myös isoihin projekteihin. Keväällä harja- ja lakaisukoneet tekevät tarkkaa työtä mm. katupölyn parissa ja vastaavasti talvisin pyöräkuormaajat ovat joka päiväisessä käytössä. Kadut, kadunvarret, piha-alueet ja pyörätiet vaativat vuodenajasta riippumatta ylläpitoa. Me huolehdimme siitä, että kadut ovat kunnossa ja niillä on turvallista liikkua. Työt tehdään tarvittaessa nopealla aikataululla laadusta tinkimättä.

Tyytyväiset asiakkaamme mahdollistavat työmme jatkuvuuden

Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla ja osa heistä käyttää palveluitamme vuodesta toiseen. Jotkut asiakkaistamme ovat jopa säilyneet yrityksen perustamisen ajoilta asti. Parasta on todeta, että asiakas on tyytyväinen työhömme ja hän palaa takaisin. Asiakkainamme ovat olleet niin rakennusliikkeet ja erilaiset huoltoyhtiöt kuin kaupungit ja yksityiset asiakkaatkin. Jokainen asiakas on meille tärkeä. Tervetuloa juttelemaan kanssamme lisää liittyen katujen ylläpitoon ym. Meidän avullamme kadut ja tienvarret pysyvät taatusti siisteinä vuodenajasta riippumatta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Meiltä myös lakaisukoneen ja pyöräkuormaajan vuokraus!