Lakaisukone


Lakaisutekniikka INFRA Oy hoitaa katujen puhdistustyöt tehokkaasti jopa kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Yritys perustettiin vuonna 1986 ja olemme siitä asti työskennelleet intohimoisesti katujen siivouksen ja ylläpidon parissa. Meiltä löytyy nykyaikainen lakaisukone ja muut laitteet sekä pätevät työntekijät, jotka hoitavat ja huoltavat katuja sekä kadunvarsia.

Moderni lakaisukone auttaa hallitsemaan katupölyä

Olemme menneinä vuosina onnistuneet hyvin katupölytutkimuksissa ja haluamme jatkaa samaan malliin. Katupölytutkimuksia on tehty paljon ja katupöly on nykypäiväisen tiedon perusteella epäterveellistä. Pyrimme omalla toiminnallamme ehkäisemään turhan katupölyn syntymistä ja siksi olemmekin panostaneet hyviin koneisiin, työkaluihin ja pätevään henkilökuntaan. Tehokas lakaisukone on yksi ongelman vähentäjistä.

Esimerkiksi keväällä lakaisukone imulakaisee tiet ja tienvarret mm. hiekoitussepelistä 2–5 kuution säiliöön. Ylläpitotoimina vielä lakaisemme ja pesemme tienpinnat lakaisukoneessa olevalla painepesurilla. Katupölyn määrä vähenee selvästi, kun käytössä on nykyaikainen lakaisukone ja oikeat työkalut. Meillä on tarjota monenlaisia lakaisukoneita erilaisiin tarpeisiin ja kauttamme saat myös laadukkaat lakaisukoneet vuokralle.

Mikä tekee toiminnasta tehokasta?

Lakaisukone pesemässä katua - yli kolmenkymmenen vuoden kokemus

Haluamme olla mukana vähentämässä epäterveellisen katupölyn leviämistä ja toimimme sen mukaisesti. Panostamme täydellä sydämellä pitkäaikaisiin asiakas- ja työsuhteisiin. Lakaisutekniikka on yksi alansa tähdistä ja meidän kauttamme saat takuuvarmasti osaavaa ja tehokasta palvelua omien tarpeidesi ehdoilla. Meillä on käytössä nykypäivää vastaavat lakaisukoneet ja muut työkalut. Kone imee tienpinnasta irtohiekan säiliöön ja vielä pesee, sekä harjaa tienpinnat puhtaiksi. Näin hiekka ei pääse leviämään laajalle alueelle. Kokeneiden ja asiantuntevien työntekijöidemme käsissä lakaisukone toimii oikein ja työ tehdään motivoituneesti sekä työinnolla.

Erinomaista ja nopeaa työnjälkeä

Lakaisutekniikka tarjoaa asiakkaillensa parhainta mahdollista palvelua ja työjälkeä nykyaikaisten koneiden, työkalujen ja osaavan henkilökunnan muodossa. Meillä riittää koneita ja työkaluja myös isoihin projekteihin. Keväällä harja- ja lakaisukone tekee tarkkaa työtä mm. katupölyn parissa ja vastaavasti talvisin pyöräkuormaajat ovat joka päiväisessä käytössä. Kadut, kadunvarret, piha-alueet ja pyörätiet vaativat vuodenajasta riippumatta ylläpitoa. Me huolehdimme siitä, että kadut ovat kunnossa ja niillä on turvallista liikkua. Työt tehdään tarvittaessa nopealla aikataululla laadusta tinkimättä.

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Uudellamaalla ja osa heistä käyttää palveluitamme vuodesta toiseen. Jotkut asiakkaistamme ovat jopa säilyneet yrityksen perustamisen ajoilta asti. Parasta on todeta, että asiakas on tyytyväinen työhömme ja hän palaa takaisin. Asiakkainamme ovat olleet niin rakennusliikkeet ja erilaiset huoltoyhtiöt kuin kaupungit ja yksityiset asiakkaatkin. Jokainen asiakas on meille tärkeä. Tervetuloa juttelemaan kanssamme lisää liittyen katujen ylläpitoon ym. Meidän avullamme kadut ja tienvarret pysyvät taatusti siisteinä vuodenajasta riippumatta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Meiltä myös lakaisukoneen ja pyöräkuormaajan vuokraus!