Lakaisukoneen vuokraus

Lakaisukoneen vuokraus on tarkoitettu pääasiassa pitkäaikaisiin kohteisiin. Vuokraamme kalustoa kaupungeille ja kunnille sekä muille tunnetuille alueurakkatoimijoille.

Meiltä löytyy kalustoa kaikenkokoiseen tarpeeseen – lakaisukoneidemme kokonaispainot vaihtelevat 4000 kg:n ja 27000 kg:n välillä. Kalusto sopii niin pihojen, jalkakäytävien, kevyen liikenteen väylien, katujen kuin teiden puhdistukseen. Lakaisukoneemme soveltuvat myös peseviin töihin.

Lakaisukoneen ominaisuudet

Lakaisukoneen pesuleveys on maksimissaan 3,7 m ja etenemä 2-3 km tunnissa. Pesuautoissa on käsipesuletkut. Lisäksi osassa imuautoista on myös takaimuri, joka mahdollistaa esimerkiksi sadevesikaivojen tyhjennyksen. Suurimman lakaisukoneemme kokonaispaino on 27000 kg ja se on varustettu erittäin isoilla säiliöillä, jotta säiliön täyttö- tai tyhjennysväli on maksimaalinen.

Kannattaako lakaisukone ostaa vai vuokrata?

Lakaisukoneen vuokraus Lakaisutekniikka INFRAlta on helppo ja huoleton valinta. Saat koneen lisäksi kaikki huolto- ja korjauspalvelut. Työt ja ongelmat kasaantuvat yleensä keväällä, kun katujen puhdistus on kiivaimmillaan – vuokraus sisältää myös aina korvaavan koneen huollon tai korjauksen ajaksi.

Suomen oloissa lakaisukausi kestää normaalisti noin 8 kk. Jos ostat koneen, seisoo se varastossa 4 kk vuodesta. Koneen vuokraus ei sido suuria pääomia ja koneesta veloitetaan käytön mukaan.

Korvaava kone huollon ajaksi

Kun vuokraamasi kone on huollossa tai korjattavana, voimme toimittaa tilalle korvaavan laitteen. Näin työt jatkuvat keskeytyksettä ja resurssit ovat tehokkaassa käytössä ilman katkoja. Lakaisukoneen leasing-sopimuksissa tai alan muilla toimijoilla ei välttämättä ole mahdollisuutta korvaavaan laitteeseen, kalustomäärä on yksinkertaisesti liian pieni. Lakaisutekniikka INFRAn vuokraus sisältää aina korvaavan koneen.

Lakaisukoneen vuokraus ja vuokrahinta

Lakaisukone vuokrataan aina sopimuksen mukaan. Sopimukseen ja vuokrahintaan vaikuttavat muun muassa vuokra-aika ja koneen koko. Jokainen sopimus räätälöidään yksilöllisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kun lakaisukoneen tarve on lyhytaikainen, voimme myös tulla urakoimaan kuskin kera.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »
 

Ainutlaatuista erikoisosaamista pesevistä lakaisukoneista

Meiltä löytyy ainutlaatuista kokemusta lakaisukoneista ja erikoisosaamista pesevistä koneista. Yrityksemme on alan kotimainen edelläkävijä. Hankimme Suomen ensimmäisen pesevän lakaisuauton ja yrityksemme entinen omistaja on ollut mukana lakaisukoneen kehittämisprosessissa Keski-Euroopan tehtaalla.

Euroopan keliolosuhteet ovat hyvin erilaiset pohjoiseen ilmanalaamme verrattuna. Esimerkiksi hiekoitus ja siitä aiheutuva hiekannosto ovat meidän keliolosuhteissamme hyvin tyypillisiä toimenpiteitä, Euroopassa niiden merkitys on paljon vähäisempi. Nämä vaikuttavat myös lakaisukoneen ominaisuuksiin – koneemme on kehitetty varta vasten Suomen oloihin.

Lakaisukoneen vuokraus - Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä »

Lue lisää lakaisukoneistamme »