Katujen lakaisupalvelu ja muut ylläpitotyöt

Lakaisupalvelu ja katujen kunnossapito on toimintamme ydin ja olemme alan rautaisia ammattilaisia.

Katujen siivous ja ylläpito on monipuolista työtä – teemme kattavasti kaikki katujen siivous-, pesu- ja huoltotyöt. Talvisin hoidamme myös hiekoitukset, lumityöt sekä auraukset. Pätevät ja asiantuntevat työntekijämme panostavat työhönsä täysillä ja asianmukaiset työkoneet mahdollistavat hyvän lopputuloksen. Säännöllinen ylläpito pitää kadut kunnossa ja varmistaa, että niiden käyttö on turvallista ja helppoa. Kun haluat laadukasta ja tehokasta lakaisupalvelua, ota meihin yhteyttä.

Talo- ja huoltoyhtiöille, rakennusliikkeille ja julkisille toimijoille

Lakaisupalvelu ja katujen muu ylläpito on monen toimijan saatavilla: Teemme töitä muun muassa taloyhtiöille, huoltoyhtiöille sekä rakennusliikkeille. Myös julkiset toimijat ja yksityiset asiakkaat käyttävät palveluitamme.

Panostamme laatuun ja tehokkuuteen

Olemme toimija, jolta löytyy kaikki pätevistä työntekijöistä asianmukaisiin työkoneisiin ja työvälineisiin yhdestä ja samasta paikasta. Panostamme erityisesti työntekijöidemme ammattitaitoon ja huolehdimme, että työkoneemme täyttävät nykypäivän laatuvaatimukset. Uusimme kalustoamme, kuten pyöräkuormaajia, tasaisin väliajoin ja työntekijöillemme tarjoamme koulutusta katupölyn vaaroista. Lakaisutekniikka tarjoaa asiakkailleen Suomen laadukkaimpia katujen ylläpito- ja siivouspalveluita. Lakaisupalvelu on osaavaa, henkilökunta koulutettua ja motivoitunutta ja kalusto nykypäivää.

Säännöllinen lakaisupalvelu ja yllätpito on kaiken a ja o

Suunnitelmallisuus ja säännöllisyys on tärkeää kaikessa siivouksessa ja ylläpidossa. Haluamme omalta osaltamme edistää katujen ja teiden kuntoa sekä tienkäyttäjien turvallisuutta.

  • Säännöllinen lakaisupalvelu pitää tien kunnossa ja pidentää tien käyttöikää.
  • Kävelijöiden, pyöräilijöiden ja autoilijoiden on helppo liikkua siivotuilla teillä.
  • Siivouksen ohella katujen kuntoa seurataan jatkuvasti, joten näin saadaan katujen huonosta kunnosta johtuvat vaaratilanteet vältettyä ja ennakoitua tehokkaasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kaipaatko lakaisupalvelua tai katujen kunnossapidon kokonaisvaltaista ammattilaista pääkaupunkiseudulla tai Uudellamaalla? Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä, miten voimme teitä parhaiten palvella. Soita 0400 700 080 »