Teiden kunnossapito

Teiden kunnossapito hoituu meiltä 30 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Me puhdistamme, lakaisemme ja poistamme kaduilta hiekan, sepelin, lehdet ja lumen. Katupölyn torjunta ja sen minimoiminen on myös äärimmäisen tärkeä osa työtämme.

Teiden kunnossapito keväisin

Talven aikana teille, kaduille, kadunvarsille, pyöräteille ja piha-alueille kertyy isoja määriä hiekoitushiekkaa ja sepeliä. Keväisin teiden kunnossapito sisältää kaduilta sinne kertyneen hiekan poistamisen, ja samalla pesemme pinnan pölyhaittojen minimoimiseksi. Kevään mittaan suoritamme useita ylläpitolakaisuja ja -pesuja.
 

Kesäkunnossapito

Kesäisin teiden kunnossapito keskittyy katupölyn poistoon. Vaikka kesäisin kadut usein näyttävät puhtailta, ne eivät sitä ole. Kaduille, pyöräteille ja pihoille kertyy pölyä jatkuvasti mm. liikenteestä, joten pintojen säännöllinen pesu ja puhdistus on äärimmäisen tärkeää.
 

Katupölyn haitat ja sen torjunta

Katupöly on ihmisen terveydelle haitallista. Se aiheuttaa oireita, allergioita ja hengitystiesairauksia. On siis ensisijaisen tärkeää, että kadut ja muut alueet pestään säännöllisesti imulakaisukoneilla, jotta katupöly ja sen aiheuttamat haitat saadaan vähenemään. On tutkittu, että teiden kunnossapito pesevillä imulakaisuautoilla takaa parhaan lopputuloksen, kun halutaan poistaa katupöly ja estää sen leviäminen ympäristöön.
 

Teiden kunnossapito syksyisin

Lakaisukoneet ovat ahkerassa käytössä myös syksyisin. Poistamme kaduilta pudonneet lehdet ja muun roskan, jotta ne eivät esimerkiksi tuki sadevesiviemäreitä.

Teiden kunnossapito sisältää lumen auraukset

Talvikunnossapito

Talvisin teiden kunnossapito pitää sisällään lumitöitä ja liukkauden torjuntaa. Me auraamme kadut, pyörätiet ja piha-alueet lumesta ja kuljetamme lumen myös pois, jos asiakas niin haluaa. Pöyräkuormaajakalustolla hiekoitamme kadut ja kävelytiet, jotta liikkuminen on turvallista talven ympäri.
 

Teiden kunnossapito - rakennustyömaat ja liikenneonnettomuudet

Ympärivuotisten normaalien teiden kunnossapitotöiden lisäksi teemme myös muita katujen puhdistushommia.

  • Poistamme rakennustyömailta ja sen lähettyviltä sinne kertyneet irtomaa-ainekset. Irtomaa-ainekset saattavat olla haitallisia työkoneille ja ohikulkeville autoille, joten niiden poistamisesta kannattaa huolehtia.
  • Liikennevahingon sattuessa poistamme kadulta lasinsirut ja muut pienet palaset sekä pesemme pois öljy- ja polttoainelammikot.

 

Teiden kunnossapito - miksi me olemme paras valinta?

  • Meillä on vankka kokemus ja ammattitaito.
  • Palvelumme on joustavaa ja nopeaa.
  • Kalustomme on tehokasta ja monipuolista.
  • Työnjälki on aina laadukasta.


Olemme tehneet teiden kunnossapitoa 30 vuotta, joten kokemusta ja ammattaitaitoa löytyy. Suurin osa asiakassuhteistamme on hyvin pitkäikäisiä. Olemme luotettava ja joustava yhteistyökumppani, jonka työnjälki on aina laadukasta.

Suoritamme teiden kunnossapitoa mm. kaupungeille, kunnille, rakennusliikkeille ja huoltoyhtiöille.

Ota yhteyttä
jarmo.ikonen@lakaisutekniikka.fi
0400 700 080

Ammattimainen ja tehokas teiden kunnossapito laatukalustolla Lakaisutekniikalta!